Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírek

Cikkek

Az Angry Birds szereplői a valóságban: fotók

2018.02.28

Egy természetfotós bebizonyítja, hogy az Angry Birdök nemcsak játék vagy film szereplőiként léteznek. Ossi Saarien nagy természetjáró, és különleges érzéke van ahhoz, hogy megörökítse a vadon élő állatokat. Madárfotói pedig kiemelkednek alkotásai közül, az alábbi képeken például mintha az Angry Birds figurái elevenednének meg: Grumpy bird ???? A post
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Felére csökkent a Rovio piaci értéke

2018.02.25

Az előrejelzések szerint nem alakulnak jól az Angry Birds-sorozatért felelős Rovio idei bevételei. A hírre a nemrég tőzsdére ment cég részvényei nem reagáltak túl jól, lényegében felére csökkent a stúdió piaci értéke.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Mégsem ér annyit az Angry Birds, mint gondolták?

2017.09.17

A cég piaci értéke legfeljebb 896 millió euró, fele a szakértők által vártnak.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Egyelőre csalódás az Angry Birds tőzsdére menetele

2017.09.17

Az Angry Birds játékról elhíresült Rovio Entertainment Ltd. finn játékfejlesztő tőzsdei debütálásra készül, és a részvényének előzetes megadott ársávja alapján a cég piaci értéke legfeljebb 896 millió euró, fele a szakértők által vártnak.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Tőzsdére készül az Angry Birds atyja

2017.09.05

Az Angry Birds játékról elhíresült Rovio Entertainment Ltd. finn játékfejlesztő tőzsdei debütálásra készül, hogy vállalatfelvásárlásokra költse a részvényeinek eladásából befolyó összeget - írta az MTI.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek